1. Náramky podľa znamenia
Potešte seba alebo svojich blízkych náramkom podľa znamenia zverokruhu. Náramok každého znamenia je zostavený z dvoch druhov minerálov, ktoré podporia radosť, šťastie, hojnosť a pozitívne stránky daného znamenia zverokruhu. Účinok týchto dvoch minerálov podporuje kameň kameňov – krištáľ, ktorý vás ochráni pred negatívnymi energiami a zároveň posilní to pozitívne, čo je vo vás, aj čo k vám prichádza. Vyberte si na tu.

ryby

2. Harmonizačný balíček Balans

Darujte sebe alebo vášmu srdcu blízkej duši tento harmonizujúci balíček, ktorý obsahuje ručne namiešanú sviečku, aromaterapeutický parfum a náramok BALANS. Tieto produkty boli vytvorené s láskou za účelom zmierniť stres, upokojiť myseľ, navodiť pohodu a harmóniu. Sviečka aj rollon majú veľmi príjemnú vôňu, ktorá poteší vaše zmysly. Viac na nájdete tu

balíček balans

3. Balans diár na šťastný rok 2021

Balans diár na šťastný rok 2021 vám zlepší vám náladu, namotivuje vás a pomôže vám efektívne si zorganizovať vzácny čas. Vďaka malej šikovnej veľkosti stane vaším každodenným pomocníkom a zmestí sa do každej kabelky či tašky. V diári nájdete veľký horoskop s liečivými mantrami pre všetky znamenia, lunárny aj menštruačný kalendár a motivačné články. Vďaka tomu si budete dni užívať s väčšou radosťou a vďačnosťou. Čaká na vás množstvo tipov a rád, ako žiť šťastnejšie, byť v pohode a posilniť svoju sebalásku. Dozviete sa, aká strava sa pre vás hodí podľa znamenia horoskopu a tiež ako prirodzene schudnúť podľa fáz Mesiaca. Ukážky nájdete na tu

balans diár

4. Náramok pre milovníčku mačiek alebo psov

Ak je madzi vašimi blízkymi milovníčka psíkov alebo mačiek, zaručene jej urobíte radosť jedným z týchto náramkov. Skombinovali sme v nich harmonizujúce minerály s nerezovým príveskom mačičky alebo psíka. Vyberte si tu.

balans

5. Náhrdelníky s minerálmi

Skvelým darčekom pre štýlovú žienku je ručne robený náhrdelník z minerálov, môžete si vybrať z našej ponuky tu. Vybrali sme pre vás minerály, ktoré napomáhajú dosiahnuť balans/vyváženosť v našich životoch. Náhrdelníky Súlad a Jemnosť môžete aj navzájom skombinovať.

6. Skvelé čítanie pre lepší život
Prečítajte si pútavý príbeh o ľuďoch, ktorí sa učia odhaliť význam svojich snov. V knihe Žite svoje sny od Tiny Burgwieser okrem príbehu hlavných hrdinov nájdete praktické cvičenia, postrehy a návody ako si pamätať sny, písať snový denník, čo nám chcú sny povedať, ako môžeme vedome snívať a aj ako zlepšiť svoj život. Bonusom je minisnár s výkladom najčastejšie sa vyskytujúcich snových symbolov. Viac sa dozviete tu.

balans

7. Ochranné šnúrky na ruku s minerálom
Ak máte radšej jednoduchše šperky, nič nepokazíte jednoduchou šnúrkou kombinovanou s korálikom s minerálu. Nosenie červenej šnúrky na ľavej ruke sa považuje za ochranu pred negatívnymi energiami, porobením aj urieknutím. Mnohé mamičky ju priväzujú na ruku novorodeniatku alebo ju pripevňujú na kočík, aby mu neprišlo „z očí“. Červená šnúrka v kombinácii s minerálom podľa vášho výberu má ešte výraznejšie ochranné účinky. Vyberte si tu.

8. Rozvoňajte svoj domov

Nechajte sa unášať ajurvédskou kombináciou kadidla a gáfrovej limetky. Produkty ajurvédskej značky Spa Ceylon sú vyrobené z čisto prírodných surovín na slnečnej Srí Lanke. Zmes Frankincense Kaffir Lime je aromatickou fúziou esenciálnych olejov kadidlo, tangerínka, gáfrová limetka & santalové drevo a prírodných vonných zložiek. Môžete si vybrať z nasledujúcich produktov alebo si ich spolu nakombinovať do balíčka: Čakry harmonizujúce mydlo kadidlo & gáfrová limetka, Kadidlo & gáfrová limetka – vonné tyčinky Ceylon Elephant a Kadidlo & gáfrová limetka – prírodná aromatická sviečka.

9. Rozmaznávajte sa slovenskou prírodnou kozmetikou
Ak chcete blízkym dopriať len to najlepšie, určite si zamilujete prírodnú udržateľnú kozmetiku Modrá púpava. Olej z granátového jablka, marhuľový olej, bylinkový krém a očné okolie, levanduľová kvetinová voda, olej Neha pre deti či balansujúci olej Harmónia, tieto kozmetické produkty sú vyrobené sláskou a z tých najkvalitnejích surovín. Očaria vás svjimi účinkami a zamilujte si aj ich vône. Vyberte si tu.

10. Podporte pocit šťastia
Potrebujete povzbudiť a zlepšiť náladu? Povzbudzujúci ajurvédsky balzam Šťastie je namiešaný zo 100% prírodných ajurvédskych surovín zaručene pomôže. Osviežuje a posilňuje, podporuje pozitívnu energiu a pocit šťastia. Jemne upokojuje a povzbudzuje zmysly. Spája v sebe kokos, čistý včelí vosk, mätu širokolistú, citrón, limetku, pomaranč, rozmarín a pačuli. Viac nájdete tu.

balans

11. Na vlne pozitívnej energie
S láskou namiešaná sviečka Energia rozprúdi vo vašich žilách život, dodá energiu a nakopne vás, keď sa cítite vyčerpane. Vyčarí úsmev na tvári, osvieži vaše zmysly a rozžiari váš deň. Vôňa Energia je tvorená esenciálnymi olejmi klinček, škorica, tymian, červený pomaranč, levanduľa, rozmarín, eukalyptus.Vôňa je jemná a vytvára príjemnú atmosféru. Sviečka je ručne odlievaná z čistého sójového vosku, zo 100% prírodných silíc, bylín a polodrahokamov. Viac tu.

balans

12. Pre radosť našich polovičiek
Potešte svojho partnera ručne vyrobeným náramkom z minerálov. Aj páni potrebujú povzbudiť a dodať energiu. Náramok Pánska záležitosť kombinuje minerál tigrie oko a čiernu lávu. Tigrie oko podporuje sebarealizáciu, láva ochraňuje pred negatívnymi energiami a pomáha napĺňať ambície v skutočnom živote. Viac tu.

balans

13. Rozmaznávajúce kakaové telové maslo
Toto univerzálne prírodné maslo s hydratačnými a vyživujúcimi účinkami každého očarí svojou čokolácdovou vôňou. Kakaové maslo (panenské, za studena lisované) s vysokým podielom prírodných antioxidantov, vitamínov a minerálov zmäkčuje pokožku a zvyšuje jej hydratáciu. Olej z marhuľových jadier (panenský, za studena lisovaný) podporuje tvorbu kolagénu a elastínu, vďaka čomu je pleť po jeho použití pružná, vláčna a regenerovaná. Viac nájdete tu.

balans

14. Slnko vo fľaštičke
Darujte svojim blízkym slnko ukryté v kvalitnej kombinácii esenciálnych olejčekov v aromabalíčku Pozdrav slnka. Tak nádherne rozvonia priestor, že sa vďaka tomu dušou ocitnete na na lúke alebo pláži, kde vám svojimi lúčmi šteklí slniečko. Pozdrav slnka je balíček esenciálnych olejov, ktoré tvoria príjemnú kombináciu sladkej, citrusovej a omamnej kvetinovej vône. Rozptýlené do priestoru prinesú do  domova pocity radosti a uvoľnenosti. Spojenie vanilky a ylangu zároveň podporuje libido, vášeň a zmyselnosť. Viac tu.

15. Kolekcia masiek a peelingov v darčekovom boxe
V krásnej červenej alebo modrej škatuľke sme pre vás skombinovali masky a peelingy vyrobené z čisto prírodných surovín zo Srí Lanky. Vyberte taký druh škatuľky, ktorá najviac vyhovuje pleti obdarovaného. Viac tu.