Články

Balans diár na šťastný rok 2022 je krajší, lepší a vytlačili sme ho na ekologickom papieri!

Balans diár tento rok vyzerá lepšie ako predtým! Svojou peknou grafikou, skvelými kreatívnymi stránkami a šikovnou veľkosťou osloví všetkých, ktorí si bez zápisníka s kalendárom nevedia predstaviť svoje bežné dni. A prináša toho čitateľom ešte viac.

Celý článok

Vône PIATICH ELEMENTOV

Prečo práve aromabalzamy? Pretože jedným zo spôsobov, ako ovplyvniť emócie, teda aj pocit šťastia, je práve arómoterapia. Tá ovplyvňuje naše psychické rozpoloženie na základe čuchu, ktorý patrí medzi najstaršie zmysly.

Celý článok

Nadýchnite sa, prosím!

Každý deň sú na nás kladené vysoké nároky. Pritom sa často zabúdame poriadne nadýchnuť. Trpíme bolesťami hlavy, sme unavení a bez energie. Prinášame vám niekoľko tipov, ako správne dýchať.

Celý článok

Osviežujúce leto s mätou

Jej „žuvačkovú“ vôňu pozná hádam každý. No vedeli ste, že mätový esenciálny olejček dokáže rozhýbať trávenie, osviežiť, ochladiť či znížiť teplotu?

Celý článok

Úsmev vylieči telo aj dušu

Ako deti sme sa dokázali smiať hocikedy a na hocičom. S pribúdajúcimi rokmi nám však množstvo úsmevov z tváre ubúdalo. Skúste opäť nájsť čaro úprimného úsmevu a uvidte, ako to zmení celý váš život...

Celý článok

Repelentná ochrana inšpirovaná prírodou

Ako si užiť leto v prírode bez štípancov a bez chémie? V tomto článku vám predstavíme pár tipov a trikov, inšpirovaných samotnou prírodou.

Celý článok