Články

Vybalansujte si čakry

Čakry sú neviditeľné energetické centrá a prúdy v našom tele, ktoré sa starajú o našu psychickú aj fyzickú kondíciu. Poradíme vám, ako si ich zharmonizovať a vybalansovať svoj život.

Celý článok

Objatie Matky Zeme

Kráčame po lese. Čosi nás vedie hlbšie a hlbšie do tône stromov, mimo vyšliapané chodníčky. Čerpáme z prírody silu a hlava sa vyprázdňuje. Srdce tíchne. Objíma nás pokoj, ktorým sa stávame. Oslávme dnes Deň Zeme a vyberme sa do prírody.

Celý článok

Život je dar

Opýtajme sa na hodnotu života tých, ktorí prekonali úraz, vážnu chorobu alebo niekto z ich blízkych čelil tejto nekompromisnej výzve. Nemusia nám ani odpovedať, stačí, keď sa im pozrieme hlboko do očí. Prečítame si v nich všetko o duši a hlbokej vďačnosti za každú sekundu, dobrú i menej dobrú.

Celý článok

Vzdajme sa očakávaní vo vzťahoch

Autorka knižnej novinky Šťastné vzťahy z Balans edície kníh pre lepší život Martina Majzlíková už roky vedie terapie a pomáha ľuďom fungovať v šťastných vzťahoch. Rozprávali sme sa o tom, čo nás najčastejšie vo vzťahoch trápi a poradí aj, ako z toho von.

Celý článok

Buďme šťastní TU a TERAZ

Každý z nás má svoju cestu a žiť svoj život dobre, neznamená to isté. Niekto potrebuje kráčať v ústrety novým dobrodružstvám, prekonávať strachy a výzvy. Iný zase nachádza svoj vnútorný pokoj a mier.

Celý článok

Vychádza kniha Šťastné vzťahy. Novinka v edícii Balans

Na trh prichádza druhá "balansovka". Autorkou je Martina Majzlíková.

Celý článok