Články

ČAKRY – centrá našej životnej energie

Nevidíme ich, ale majú veľký vplyv na to, ako sa cítime. Každý z nás ich má. Budeme hovoriť o základných, siedmich čakrách, no energetických centier na našom tele je oveľa viac. Poradíme, ako ich vyladiť a tým vybalansovať svoje telo aj dušu.

Celý článok

Vykročte za svojím šťastím

S týmto návodom na šťastie budete šťastnejší!

Máte pocit, že vám v živote chýba šťastie? Alebo si už ani nespomínate, kedy ste boli naposledy šťastní? Je načase zmeniť to a vykročiť za svojím šťastím. Naše tipy vám v tom zaručene pomôžu.

Celý článok

Hľadáte vôňu, ktorá by vás úplne vystihovala?

Vyskúšajte kvalitné parfumy podľa znamení zverokruhu a elementov, vytvorené podľa jedinečných receptúr. Vyskúšajte a zamilujete sa…

Celý článok

Afirmácie pre sebalásku

Kto by netúžil po láske? Či už ste svoju polovičku našli alebo ju stále len hľadáte, je fajn nenechať to na náhodu a lásku si do života privolať. Poradíme vám, čo pomôže!

Celý článok

Ako si do života pritiahnuť viac lásky?

Tento článok sme pre vás vybrali z Balans diára na šťastný rok 2022, ktorý si teraz môžete objednať za skvelú akciovú cenu – len 3,99 €! Okrem kalendária v ňom nájdete aj veľký horoskop na rok 2022 a ďalšie motivačné články a relaxačné maľovanky.

Celý článok

Najlepšie darčeky nájdete u nás na www.balans.sk!  Prinášame vám 15 vianočných inšpirácií

Premýšľate nad tým, čo by potešilo vašich blízkych alebo si len tak chcete urobiť radosť? Z našej širokej ponuky si určite vyberiete! Na stránke ww.balans.sk totiž ponúkame výrobky vyberané a vyrábané so srdcom, všetky s cieľom zlepšiť a spríjemniť váš život.

Celý článok