Články

Vedomé snívanie

Keď sny budeme brať ako zdroj poznania, spojenia s našou dušou, s naším duchovnom, s našou cestou životom, vyberieme sa cestou k urovnaniu všetkého pokriveného v našom živote.

Celý článok

Prirodzené chudnutie podľa fáz Mesiaca

Žiadne iné nebeské teleso nemá taký veľký vplyv na ľudské telo ako Mesiac. Využite jeho rytmus vo svoj prospech schudnite s ľahkosťou.

Celý článok

15 tipov na najlepšie vianočné darčeky

December sa nám rozbieha a každým dňom sme bližšie k Vianociam. Pripravili sme pre vás výber toho najlepšieho, čo ponúkame na www.balans.sk. Veríme, že t nájdete tie najvhodnejšie darčeky pre seba alebo svojich blízkych. Všetky výrobky sú vyrobené ručne a s láskou.

Celý článok

Novinka! Tovar z Balans.sk odteraz objednáte aj na dobierku

Ak uprednostňujete platbu až pri preberaní zásielky, je tu dobrá správa! Spustili sme platby na dobierku.

Celý článok

Starostlivosť o minerály

Každý z nás má doma nejaký minerál, či už v podobe šperku, ktorí radi nosíme alebo kamienka, ktorý máme položený niekde na poličke. Minerály v sebe nesú energiu matky zeme – liečia, harmonizujú, inšpirujú, čistia, odháňajú zlé sily a dobíjajú životné batérie.

Celý článok

Babičkine múdrosti

„Čas všetko zahojí,“ hovorievala moja babička. Mala pravdu. A nielen v tom. Do života mi dala mnoho múdrostí, na ktoré keď som dozrela a konečne ich úplne pochopila, žije sa mi oveľa ľahšie.

Celý článok