Skrátka, svoje šťastie vidíme kdesi v budúcnosti. Pritom je len na nás, ako sa nastavíme. Ku šťastiu nepotrebujeme veľa peňazí, stačí si užívať každú hodnotnú chvíľku. Prežívajme šťastie TU a TERAZ, v momentoch všedných dní, ktoré si môžeme pričarovať sami. Vyskúšajte to a žite šťastný život.

1 Vonia vám čerstvo uvarená káva? Doprajte si ráno čas naviac a vychutnajte si prvú šálku v pokoji na gauči alebo ešte v posteli.

2 Ráno vstaňte, keď všetci ešte spia. Budete mať celý svet len pre seba. Nádhera!

3 Milujete sladké palacinky alebo lievance? Pripravte si ich cez víkend na raňajky, keď budete mať viac času, krásne si ich naservírujte a vychutnávajte v pokoji pri čítaní nášho diára.

4 V sprche zmeňte vodu na studenú, použite sprchový gel alebo olej s vôňou citrusov a nechajte sa nabiť novou energiou. Osvieži vás to.

5 Usmejte sa na seba do zrkadla a poprajte si šťastný deň. Takto sa ráno pozitívne nastavíte a uvidíte, že deň, ktorý začnete s úsmevom, bude lepší.

6 Vybehnite ráno z dverí a zhlboka sa nadýchnite. Vnímajte čerstvý vzduch a započúvajte sa do štebotania vtákov.

8 Choďte ráno okolo pekárne a kúpte si na raňajky čerstvo upečený croissant alebo žemľu. Zjedzte ich cestou do práce, ešte kým sú teplé. To je mňaaaam!

9 Počas dňa si nastavte svoju tvár lúčom slnka a myslite na to, že teraz bude svietiť každý deň dlhšie a dlhšie. Dni od zimy sa predlžujú. A potom príde leto!

10 Máte za sebou náročný deň? Večer si za odmenu doprajte relaxačný kúpeľ s voňavou penou alebo liečivou soľou.

11 Pri praní použite namiesto aviváže ocot a do priehradky na prací prášok pridajte ku prášku alebo gelu na pranie pár kvapiek vášho obľúbeného esenciálneho olejčeka. Vypranú bielizeň zaveste na sušiak v izbe a vnímajte tú nádhernú vôňu, ktorá vás bude z oblečenia sprevádzať celý deň.

12 Ak je vonku chladné počasie, nasypte do kŕmidla semienka a pozerajte sa, ako si ich čoskoro nájdu hladné vtáčiky.

13 Zložte si po dlhom pracovnom dni topánky, pustite si nahlas svoju obľúbenú pieseň a tancujte si ako to cítite a spievajte si ju na plné hrdlo. Teraz ste kráľovnou vy!

14 Vyskúšajte pomocou sociálnych sietí kontaktovať priateľku, ktorú ste už „sto rokov“ nevideli a dohodnite si stretnutie. Keď sa uvidíte a začnete spomínať, budete mať čoskoro pocit, že tie roky, čo ste sa nevideli, ani neboli a plynulo nadviažete na „staré dobré časy“.

15 Objímajte sa so svojimi blízkymi. Objatie je liečivé! Pomôže vám, ak sa necítite vo svojej koži a zlepší náladu obidvom objímajúcim sa. Nikto nevyjde naprázdno!