Pripravili sme pre vás výnimočný program so skvelými lektormi, môžete si vybrať, či absolvujete všetko alebo len to, na čo máte chuť.

Piatok 21. 4. 2023
od 14.00 Check in, príďte do hotela Marlene ako to stihnete, od 14.00 vás budeme očakávať.
15.00 Po ubytovaní čas na wellness – doprajte čas len sama sebe, užite si víkend, keď sa nemusíte starať o domácnosť ani variť. Rozmaznávajte sa, zaslúžite si to.

od 16.00 Workshop neurografie s Ivetou Ivančíkovou – vyskúšame si na vlastnej koži na Slovensku novú kreatívnu psychoterapeutickú metódu neurografiku, ktorá už zmenila k lepšiemu život ľuďom v mnohých krajinách. Výsledkom bude neurografický zápis, malé umelecké dielo, ktoré vám pomôže opustiť staré vzorce a otvoriť dušu novej, lepšej skutočnosti. Zvládne to každý a výsledok vás naozaj prekvapí. Skúsená psychologička Ivetka bude vašou sprievodkyňou na ceste sebaspoznávania. Čas balansovania vášho tela a duše sa ešte len začína grin .

od 18.00 Pohybová/tanečná meditácia s Evou Sakálovou – spoločne pustíme z hlavy všetok stres, starosti a pracovné či rodinné povinnosti a uvoľníme naše telo aj myseľ, naladíme sa na radosť, lásku a pohodu.

19.00 – 20.30 Chutná večera

20.30 Večerné posedenie: Zoznámenie účastníkov  a príjemná beseda so šéfredaktorkou Balansu Katarínou Olejárovou a hosťami Balans víkendu o všetkom, čo vás zaujíma. Večer ukončíme oslavou 10. výročia vychádzania mesačníka Balans.

Sobota 22. 4. 2023
7.30 – 8.30 Ranná balans joga s Evou Sakálovou – ranné jogové naladenie vhodné pre všetkých, príjemne sa rozhýbeme a načerpáme energiu a dobrú náladu na celý deň.

8.00 – 10.00 Výborné raňajky

10.00 – 12.00 Čas na wellness – doprajte čas len sama sebe, užite si víkend, keď sa nemusíte starať o domácnosť ani variť. Rozmaznávajte sa, zaslúžite si to.

12.00 – 14.00 Chutný obed

15:00 Čas na wellness – oddýchnite si, vypnite myseľ a užívajte si tieto vzácne chvíle.

od 17.00 Škola intuície s Ľubkou Madudovou – naučíme sa prebudiť svoju intuíciu. Niekedy sa naozaj oplatí počúvať ju, pretože nám to úžasne uľahčí život. Už sa tešíme na zábavné hry na rozvoj mimo zmyslového vnímania a pravej mozgovej hemisféry. A nielen to...

19.00 – 20.30  Výborná večera

20.30 – 21.30 Koncert spojený s workshopom hlasu vedený Evou Sakálovou – ak chcete, môžete len počúvať príjemný spev Evky sprevádzaný hrou na ukulele alebo sa môžete pridať. Zaspievame si mantry srdca z rôznych tradícií. Sú to mantry radostné, oslavné aj hlboko liečivé. Počas workshopu sa budeme venovať joge hlasu. Rozprúdime dych v našich telách, otvoríme sa nášmu hlasu, naučíme sa účinné cvičenia a niektoré piesne. Spievanie liečivých mantier aj pre nespevákov ukončíme sound healingom/liečivou meditáciou.

Nedeľa 29. 3. 2020
8.00 – 9.00 Ranná balans joga s Evou Sakálovou – prepojenie s dotykovou terapiou/meditáciou dotyku – cez dotyk zvedomíme svoje telo, podporíme sebalásku, poliečime seba.

Od 11.00 Check out – z Balans víkendu budete odchádzať úžasne oddýchnutí, zrelaxovaní, plní skvelých zážitkov, nabití energiou a s dobrou náladou.

Tešíme sa na stretnutia s vami, počas voľných chvíľ sa môžeme kedykoľvek porozprávať, môžete sa opýtať na všetko, čo vás v súvislosti s magazínom Balans zaujíma a spoločne si vytvoríme aj nástenku snov/vízií, aby sa vám tie vaše priania a sny naozaj začali plniť.

Vidíme sa grin . Tešíme sa na vás!


Viac informácií nájdete tu.

Kontaktná osoba: Lucia Bizoňová Senior Event Manager
0948 911 069, lucia.bizonova@mafraslovakia.sk