Balans diár na šťastný rok 2022

 

  

 

Balans diár na šťastný rok 2022 nie je len obyčajným kalendáriom, pripravili sme v ňom pre vás mnohé kreatívne stránky, takže sa s ním nebudete nudiť ani na tej najdlhšej prednáške či porade. Nájdete v ňom totiž množstvo relaxačných maľovaniek, ktoré si môžete vykresliť perom, ceruzkou či vyfarbiť farbičkami alebo fixkami.  Diár je pripravený tak, aby prispieval k rozvoju vašej sebalásky a šťastia.

 

Balans diár na šťastný rok 2022

Zaujíma vás budúcnosť?
Pozrite sa na rok 2022 z hľadiska numerológie alebo tarotu. Numerologickú predpoveď na rok 2022 pripravila skúsená terapeutka a koučka Tina Burgwierser, veľký horoskop s liečivými mantrami a minerálmi pre všetky znamenia vypracoval obľúbený veštec Peter. Stačí si nalistovať mesiac svojho narodenia a nájdete pri ňom predpoveď pre svoje znamenie.

 

Praktické stránky
V Balans diári nechýba ani lunárny aj menštruačný kalendár. Motivačné články pre vás napísala šéfredaktorka mesačníka Balans Katarína Olejárová, ktorá celý diár aj zostavila. Čaká na vás množstvo tipov a rád, ako žiť šťastnejšie, byť v pohode a posilniť svoju sebalásku. Vďaka tomu si budete dni užívať s väčšou radosťou a vďačnosťou.

Motivácia na každý týždeň
„Daj každému dňu príležitosť, aby sa stal najkrajším dňom tvojho života.“
Mark Twain

Každý týždeň si zapíšte, čo vám urobilo radosť. V našom diári máte na to priestor. Starostlivo sme pre vás vyberali motivačné citáty a tiež relaxačné maľovanky, ktoré vám pomôžu upokojiť rozlietanú myseľ. Samozrejmosťou je priestor na poznámky a skvelou pomôckou sú myšlienkové mapy, do ktorých si v diári môžete zapísať svoje sny, plány, predsavzatia aj najkrajšie zážitky a myšlienky, ktoré vás zaujali.

Vylepšená tohtoročná verzia
Balans diáre sprevádzajú čitateľov časopisu Balans od roku 2016, spočiatku vychádzali len v malej, zošitovej verzii, ktorú vydavateľstvo pribaľovalo k časopisu Balans na konci roka. Od roku 2020 vychádza Balans diár ako samostatne predajný produkt v šikovnom malom formáte, ktorý sa vojde do každej tašky, ľahko sa listuje vďaka špirále, do ktorej si môžete zasunúť pero a strany pohromade drží farebne zladená gumička. Tento rok sme diár ešte vylepšili. Vytlačili sme ho na ekologickom papieri, je hrubší, kvalitnejší, papier nepresvitá. Na rok 2022 sme vybrali sviežu zelenú farbu, ktorá prináša radosť do života, optimizmus, a tak ako štvorlístok v tejto farbe, aj vám nech Balans diár prinesie šťastie.

 

Balans diár na šťastný rok 2022


Veríme, že si Balans diár obľúbite a stane sa vaším každodenným pomocníkom. Krôčik po krôčiku si budete vážiť samého seba viac a viac a to sa čoskoro odrazí aj vo vašom okolí. Ľudia k vám budú príjemnejší, milší a veci sa „začnú diať“, všetko do seba začne zapadať a bude sa vám žiť ľahšie. Nech je váš rok 2022 šťastný a vyBALANSovaný!
Balans diár na šťastný rok 2022 objednáte TU, alebo ho nájdete v novinových stánkoch a vo všetkých dobrých internetových a kamenných kníhkupectvách, vrátane sietí Panta Rhei a Martinus.